Boeken als spreker

Voor een zaal vol met mensen staan geeft mij energie. Al bijna 20 jaar geniet ik van de connectie en interactie die tussen mij en het publiek ontstaat. Ik geniet ervan om kennis en ervaringen te delen en zo mijn toehoorders te inspireren en te activeren om stappen te zetten die je dichter bij jezelf, je doelen en je passie brengen.

surel van der vliet

Waarvoor kan je mij inhuren?

Hoewel het altijd een kwestie van maatwerk is, ligt mijn expertise bij de volgende thema’s:

Identiteit, DISC-trainingen

Ondernemerschap en passie

Dromen realiseren, vision boards, design your future

Marriage course, relaties, verbondenheid

Parenting course, coaching in de kinderopvang 

Geloof en liefde

Je bent kostbaar, eigenwaarde (jongeren)

Vrouwensamenkomsten (diverse thema’s)

Kerkelijke samenkomsten

surel boeken als spreekster

Boeken als spreekster

Organiseer je een samenkomst, netwerkevent, inspiratiesessie of evenement waarbij je een spreker zoekt over een van bovenstaande onderwerpen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik ga graag met je in gesprek om tot een juiste invulling te komen en dit vervolgens op inspirerende en activerende wijze over te brengen aan de deelnemers aan je event. Komt jouw onderwerp niet in dit rijtje voor? Geen probleem! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op: ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging.

surel van der vliet

Boeken als dagvoorzitter

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter die je publiek weet te enthousiasmeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak met plezier een connectie met het publiek en help je om je programma ordelijk te laten verlopen. Vooraf stemmen we de gewenste rolverdeling met elkaar af, evenals de onderwerpen die passend zijn bij mijn voorzitterschap. Ik neem je de zorg uit handen en zet me volledig in om jouw event succesvol te laten verlopen.

Maak hier een reservering

Maak hier een reservering en ik neem contact met je op. Na een kennismaking bespreken we de reservering en de verdere stappen. Is het een match? Dan maken we de reservering meteen definitief!