surel van der vliet

(Online) coaching

Vanuit de juiste positie kun je de juiste stappen zetten. In de eerste fase van mijn coachingstrajecten ga je daarom jezelf leren kennen en herkennen. Dat is een heel waardevol geschenk om aan jezelf te geven! Coaching is een samenwerking. Daarom beginnen we met een persoonlijke kennismaking, van mens tot mens. Hierbij kun je kijken en ervaren hoe het voelt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Je kunt zelf je traject samenstellen

We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer een kwartier. Vervolgens kun je kiezen voor losse coachingssessies (de individuele coachingsgesprekken) of een traject (het Starterspakket Online Coaching). Dit laatste raad ik ook aan als je effectief ergens mee aan de slag wilt.

surel van der vliet starterspakket

Starterspakket Online Coaching

Na onze kennismaking gaan we jouw persoonlijke uitdagingen identificeren en prioriteren. Op basis daarvan stellen we samen een plan op. In een aantal (online) gesprekken en aan de hand van verschillende inspirerende opdrachten ga je aan de slag met nieuwe vaardigheden, nieuw gedrag of nieuwe doelen die je wilt bereiken. Speciaal hiervoor hebben we een Starterspakket ontwikkeld. Dit is een traject van ten minste vijf online sessies van 45 minuten. Zelfreflectie staat in de coachingsgesprekken centraal. Vaak heb je de oplossing al in je en is het een kwestie van samen graven om die verborgen schat naar boven te halen.  

surel van der vliet individuele coaching

Individuele coachingsgesprekken

Wil je je gedachten eens op een rijtje zetten? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Of bevind je je in een situatie waarin je een sparringpartner nodig hebt, maar niet per se een heel traject in wilt? Dan kun je voor individuele coachingsgesprekken kiezen. We bekijken dan per sessie wat er nodig is en of je hulpvraag na afloop van de sessie voldoende beantwoord is. Is dat niet het geval, dan plan je gewoon een nieuwe sessie in. Het voordeel hiervan is, dat je zelf de volledige regie hebt over het traject. Dit betekent echter ook, dat deze variant wat vrijblijvender is. In sommige situaties kun je daarbij net die stok achter de deur missen, waardoor je misschien minder daadkrachtig doorpakt. Deze gesprekken kunnen wel heel goed werken om je net even een boost te geven in de richting van je volgende stap.

Ieder mens is uniek. Ieder coachingstraject dus ook!

Plan daarom vandaag nog een kennismakingsgesprek in en trakteer jezelf op de volgende groeistap voor je persoonlijkheid, je passie, je onderneming of een gelukkige relatie. Neem het heft in eigen hand en Design Your Future.

Voordelen van Online coaching

Door online te werken, zijn er geen reiskosten en reistijden. We zijn niet aan een bepaalde plaats gebonden, waardoor we flexibeler zijn. Verder zul je merken dat het proces online sneller verloopt. Bovendien blijkt dat online gesprekken net zo persoonlijk worden ervaren als face to face. Als je het fijn vindt, is het ook mogelijk om een combinatietraject samen te stellen, met zowel online als offline gesprekken.

Kosten

De kosten voor de coachingssessie(s), het starterspakket of andere hulpvragen zal ik tijdens onze kennismaking met je bespreken.

Kom dus in beweging en neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismaking!