Goo! Training & Events

Goo! Training & Events

Mijn passie voor succesvolle gezinnen en mijn gedrevenheid voor succesvolle relaties heeft ervoor gezorgd dat ik al veel trainingen heb mogen begeleiden. Ik heb ook verschillende evenementen georganiseerd om (jonge) ouders te informeren, ondersteunen en adviseren. Al deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik mijn werkterrein heb uitgebreid. Ik richt me niet alleen op kinderen vanuit de kinderopvang, maar ook op de volwassenen (eromheen).

Wanneer er een training gaat starten of een event gaat plaatsvinden, zal ik dat tijdig communiceren. Daarbij zal ik alle ins en outs vertellen, zoals de locatie, het programma en de aanmeldprocedure.

Ik bied onder andere de volgende trainingen en activiteiten aan (ook in samenwerking met partners):

 • Opvoedtrainingen
 • Opvoedingsseminars
 • Kinder-EHBO
 • Huwelijkstrainingen
 • Pre-marriage course
 • Evenementen voor vrouwen
 • Bijeenkomsten voor (jonge) ouders
 • Bijeenkomsten over gezond eten
 • Persoonlijke pedagogische begeleiding
 • Budgettrainingen
 • Communicatietrainingen

Vraag een offerte aan!

Geheel vrijblijvend!
to top button
x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord Privacycentrum Privacy-instellingen