Never stop dreaming!

Never stop dreaming!

Ze zeggen dat dromen alleen niet genoeg is. Dat klopt ook… Maar het begint wel met een droom. Dromen, wensen, hopen…

Het begint binnenin je voordat het een realiteit wordt rondom je.

Wat zijn je dromen? Wat zijn de dingen die je graag wilt bereiken? Stel je zou het geld en de tijd hebben, wat zou je dan doen? Deze vragen zijn mij weleens gesteld. Ze activeerden mijn fantasie en mijn gedachten op een inspirerende wijze. Ik ging denken in termen van ‘wat als’, ‘wat als’, ‘wat als’. If the sky is the limit then…

Ik begon te dromen en te hopen. Daaruit ontstonden ideeën en vervolgens plannen. Maar het begon met het dromen.

Sommigen van ons hebben grote dromen. Anderen minder grote dromen. Het is belangrijk dat we tijd nemen om te ontdekken wat er binnenin ons leeft. Vaak is dat de eerste stap richting het realiseren van onze dromen. 

Dromen kunnen werkelijkheid worden. Dat heb ik mogen meemaken. Niet al mijn dromen zijn werkelijkheid geworden. Maar velen wel. Er komen ook elke keer weer nieuwe dromen bij. Is dat bij jou ook zo?

Laten we werk maken van het dromen.

Droom maar lekker!! Waarom ook niet?

Dromen is gratis…

Pssst… ja, jij: ‘Je bent kostbaar!’

Groetjes Surel 

Meer lezen?

Identity & Purpose

Relaties & Huwelijk

Doelen & Ondernemerschap